
دجاج بانيه في الفرن
*************

المكونات
******
وراك دجاج
بيض + بقصماط + دقيق
زبده + مسطرده + ليمون
التوابل : ملح + روز ماري مطحون + خردل مطحون + فلفل ابيض
طريقه التجهيز
*********
نتبل الفراخ ونحاول نكسر المفاصل لندع الدماء تخرج منها بالتوابل ونتركها فتره لاتقل عن 3 ساعات او يفضل من الليله السابقه
التوابل + عصيرالليمون وباق المكونات
نضع الدجاج في الدقيق وبعد ذالك في البيض وبعد ذالك نضعه في البقسماط ونكل لباقي الكميه وندخلها الثلاجه لتتماسك مع بعض
وبعدين نرصها في صنيه وندخلهها الف ن بدرجه حراره متوسطه لمده 15 دقيقه وبعدين نرفع درجه حراره الفرن شويه وبعدين نكمل التسويه
ونقدمها بعد ذالك ساخنه
تعليق