سمك فيليه روستو
************
سمك فيليه من اي نوع يفضل قشر البياض او الوقار
بطاطس + كرفس + ليمون
زبده + زيت زيتون
التوابل : ملح + كمون + فلفل ابيض + بهار سمك
طريقه التجهيز
***********
ننزع الشوك من السمك ونقطعه قطع متساويه
نتبل السمك بالتوابل وتركه فيها لمده 3 ساعات
نسلق البطاطس مع الكرفس ونقلبهم جيدا مع قليل من نفس التوابل
ونسوي السمك بوضعه داخل صنيه ونفرش من تحته خليط البطاطس والكرفس ونغطيه وندخله الفرن ليستوي
ونغرفه بوضع الخليط من اسفل وقطعه السمك من اعلي ويقدم ونضيف له الزبده مع قليل من زيت الزيتون حسب الرغبه
والف هنا
تعليق