فنجر فيش
******
المكونات
******
سمك فيليه من اي نوع خالي من الشوك والجلد
بقسماط + بيض + زيت للقليه
خضروات مشكله + ليمون
صوص الترتار ( مايونيز + خيار مخلل + ثوم + كابري )
التوابل : ملح + كمون + بهار سمك
طريقه التجهيز
*********
نقطع السمك اصابع ونتبلها ونضعها في البيض والبقسماط الكميه بالكامل
وندخلها الثلاجه لتتماسك ...
نصنع صوص الترتار : نقلب المكونات الخاصه به بتقطيع الخيار قطع صغيره ونقلبها مع الكابري والثوم مع المايونيز جيدا
ونقلي السمك حتي اللون الزهبي
ونغرفه في الطبق كما في الشكل ونقدم معه الخضروات والليمون وبالهنا
تعليق