صدور الرومي بلحم البيكون روستو
*****************************
لحم البيكون هو عباره عن شرائح لحم العجل الثمينه شويه وهي عباره عن شرائح رفيعه تباع مجمده في السوبر ماركت
المكونات
*******
صدر رومي مخلي يباع حاليا في الاسواق لحاله
باكو لحم بيكون
بطاطس بلدي صغيره الحجم نوعا + ليمون + فصين ثوم
زبده + روز ماري طازج متوافر في الاسواق
التوابل : ملح + فلفل ابيض + روز ماري مطحون + بهار دجاج
طريقه التحضير
***********
نحضر صدر الرومي ونلفه بلحم البيكون ونضع تحت اللحم بمعني بين الصدر واللحم الروز ماري الاخضر
ونتبله جيدا بالتوابل وندهنه بالزبده
ونحضر الصنيه ونضع فيها الصدر وبجانبه البطاطس بعد تنظيفها وتقطعيها كما في الشكل مع الثوم والروز ماري المتبقي وممكن نضيف اي خضروات اخري حسب الرغبه
ونضيف كوب مياه لان الصدر لايفرز مياه كثيره لانه لحم غير مسامي
ونغطيه وندخله الفرن
وبعد التسويه نقطعه شرائح ونقدمه مع الصوص الناتج من التسويه مع البطاطس
انها وصفه مجربه وهي وجبه شهيه جدا وتقدم في الحفلات والمناسبات
تعليق