![](http://www4.0zz0.com/2010/12/02/15/161644464.jpg)
كوسه المحشوه بااللحم المفروم
مع صوص الزبادي
**************
المكونات
******
كوسه تكون مقاس واحد تقريبا
لحم مفروم
بصل + ثوم + صنوبر + زبده
زبادي + لبن
التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار لحم + نعناع ناشف
طريقه التشغيل
***********
نقور الكوسه
نسوي اللحم المفروم بطريقه العصاج
نحشي الكوسه باللحم المفروم
ونسلق الكوسه المحشيه في قليل من المياه
نحضر صوص الزبادي بوضع حله علي النار بوضع نصف كيلو من الزبادي الطازج مع فصين ثوم ونضيف له اللبن ونسويه ونقلبه جيدا مع التوابل ونضيف له الكوسه مع مياه سلق الكوسه ونقلب الخليط دون ان نهري الكوسه ونضيف النعناع الناشف للصوص
ونحمر قليل من الصنوبر في الزبده ونضعه علي الوجه ويقدم
تعليق