
فخذه بتلو مع ارز شرقي
******************
فخذه بتلو
ارز + مكسرات
زبده + ثوم
التوابل : ملح + فلفل اسود + كبابه صيني + زعتر + بهار لحم + ورق لورو
طريقه التحضير
***********
نتبل الفخذه جيدا بالتوابل مع غرز فصوص الثوم في الفخذه
ونضعها في ونلفها بدوباره الجزار ونضعها في صنيه التسويه مع التوابل ونضيف كوبين من المياهونغطيها وندخلها الفرنونكشف عليها كل فتره ونضيف مياه
وبعد التسويه نكشف الغطاء ونحمرها من جميع الاطرافونأخذ العصاره الناتجه من التسويه
ونصفيها من الشوائب ونضيف لها معلقتين من الدقيق ونسويها علي النار ونجعل منها صوص نقدمه مع اللحم
ونسوي الارز بالطريقه العاديه شرحنا التفاصيل مسبقا
وبالهنا