
صنيه رقاق باللحم المفروم
*********************
المكونات
******
لحم مفروم
رقاق ويستحسن ان يكون بلدي
شوربه لحم
بصل + ثوم
زبده
التوابل : ملح + فلفل ابيض + زعتر + بهار لحم
طريقه التحضير
***********
نسوي اللحم المفروم بطريقه العصاج العاديه مع البصل المبشور والثوم والتوابل
نسخن شوربه اللحم
نحضر صنيه التسويه وندهنها بالزبده ونحضر واحده رقاق ونسقيها بشوربه اللحم قليلا
ونرصها في الصنيه ونكمل لنصف الكميه اربع وحدات ونضع اللحم المعصج في المنتصف
ونكمل بقيه اوراق الرقاق وندهنها بالزبده ونرفعها علي البوتاجاز ونسويها علي نار هادئه ونلفها علي النار لتستوي من جميع الاطراف
وعندما نحس انها بتتحرك بسهوله نرفع الطرف ونشاهد اللون الزهبي وهنا نقلبها في صنيه اخري ونعيدها في صنيه التسويه ونكمل بنفس الطريقه حتي اللون الزهبي
وهناك تسويه اخري الن نضعها في فرن البوتاجاز ونسويها
ونقطعها ونقدمها ساخنه بجانب الاكل وبالهنا