
صنيه جولاش باللحم المفروم
******************
المكونات
*****
لفه جولاش من النوع الجيد
لحم مفروم
بصل + ثوم
زبده + بيض + لبن طازج
التوابل : ملح + فلفل ابيض+ زعتر + بهار لحم + ورق لورو
طريقه التجهيز
*********
نشوح اللحم المفروم مع البصل والثوم والتوابل
نحضر صنيه وندهنها بالزبده ونفرش طبقه من الجولاش ونضع عليها كميه من الزبده السايحه مناسبه ونضع اللحم المفروم ونسويه ونضع باقي كميه الجولاش ونضع باقي كميه الزبده ونقطعها مربعات او مثلثات حسب الرغبه
ونكسر عدد2 بيضه مع كوب من اللبن ونقلبهم جيدا مع قليل من الفلفل ابيض
ونصبههم علي الصنيه وندخلها الفرن ونسويها حتي اللون الزهبي
ونخرجها ونقدمها
تعليق