كستليته في الفرن
*************
ضلع بتلو بالعظم ( الريش )
بصل + ثوم + طماطم + كرفس
ليمون + خل
التوابل : ملح + فلفل اسود + زعتر + حبهان + قرنفل + كزبره ناشفه
طريقه التجهيز
**********
نضع التوابل مع الليمون والخل( نصف فنجان ) وبقيه المكونات ونضربهم في الخلاط جيدا ونضع الضلع في صنيه مع التوةابل من الليله السابقه
ونخرجها من الثلاجه ونضعها في الفرن مغطاه بورق قصدير لمده ساعه
وبعدين نرفع الغطاء ونتركها تحت شعله البوتاجاز ليحمر الوجه ولتحترق الدهون والجلد
وبعدين ننزع الدهون المحترقه والجلد المحترق ونقطعه شرائح وتقدم وبالهنا